Roxy Rea & Outlet

1681 Följer Roxy

Kategorier
Filter
Matchande produkter (12)
Sortera:

Billiga roxy

Roxy tillverkar färgglada kläder som passar perfekt för dig som vill ge din stil en unik twist. Alla plaggen har en avslappnad stil och sköna material. Det här är märket som inspirerar dig till att njuta av livet och ta dagen som den kommer.

Roxy - livfullt och surfinspirerat

Roxy började som ett surfmärke år 1991 men nu har de utvecklats till ett fulländat modemärke som erbjuder allt från skor och väskor till klänningar, blusar och badkläder. Trots deras expansion har de hållit fast vid sin grund, vilket är att tillverka lättburna och snygga kläder för den aktiva kvinnan. Roxys kollektioner består av färgglada och livfulla plagg med tydliga surfinfluenser. Många av deras kläder har även mönster och tryck. Är du sugen på att göra en riktigt bra affär så köp dina varor på rea hos oss redan idag!

Avslappnat och prisvärt

Roxy är ett lekfullt märke som passar dig som är aktiv och som vill ge din stil en unik känsla. De passar perfekt när du är ute och shoppar, umgås med vänner eller i andra avslappnade och informella sammanhang. Vill du kunna slappna av och vara bekväm samtidigt som du är snyggt klädd så är det här definitivt märket för dig! På vår outlet har vi samlat alla dina favoritmärken så att du ska kunna hitta dina nya favoritaccessoarer eller kläder till bästa pris. Dessutom hjälper det dig att spara tid.