Schott Rea & Outlet

821 Följer Schott

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga schott

Sedan 1913-talet har Schott varit en tongivande aktör på den amerikanska modescenen. De utmärker sig genom att erbjuda kläder i en genuin New York-stil, för dam, herr och barn. Deras skinnjackor är en omistlig klassiker med en given plats i garderoben hos alla som gillar amerikansk formgivning.

Schott utmärker sig med uppdaterade klassiker

Genom att handla kläder från Schott på rea kan du ta del av en amerikansk tradition med hög kvalitet till låga priser. Klädmärket har många klassiker i sitt sortiment och lyckas som få andra uppdatera traditionell design, utan att formspråket går förlorat. Utöver de tidlösa, fodrade skinnjackorna kan du köpa härliga ulltröjor, byxor och skjortor. Alltsammans med en rustik och typiskt amerikansk formgivning. Utbudet är störst för herrkläder, vilket inte är så konstigt med tanke på märkets maskulina designtraditioner. För dam finns dock såväl jackor som tröjor och byxor. Barnkollektionen är mer begränsad med fokus på jackor.

Tidlös design med attityd

Om du väljer att köpa kläder från Schott på outlet kan du skänka din garderob en vass attityd utan att spränga klädbudgeten. Märkets formgivning graviterar kring den klassiska skinnjackan. I sortimentet hittar du bomberjackor av klassiskt snitt och många andra plagg med mycket attityd och personlighet. De varma ulltröjorna passar lika bra för vinterpromenader som mysiga hemmakvällar. Bomullströjorna med sportigt snitt låter dig ta dig an träningen på det mest stilrena sätt. För dig som gillar den amerikanska designtraditionen finns det få märken som ger dig samma utdelning som Schott.