Sloggi Rea & Outlet

6510 Följer Sloggi

Kategorier
Filter
Matchande produkter (26)
Sortera:

Billiga sloggi

Sloggi har funnits sedan slutet av 70-talet. Deras bad och underkläder finns i många olika färger och mönster och är dessutom bekväma och sköna mot din hud. Du kommer med all säkerhet hitta något för dig då deras kollektion är stor. Om du dessutom vill spara lite pengar är outletsweden.se platsen för dig.

Sköna bad och underkläder från Sloggi

Sloggi bad och underkläder finns för både dam och herr och kan köpas på rea. Du hittar många olika stilar och några av damernas är Romance med spets och Invisible med sömlösa kanter, som gör att du kan bära dem utan att de syns under dina kläder. I herrarnas utbud kan du bland annat hitta EverNew som är stilrena, snygga och bekväma. De finns i olika modeller som midi, mini, maxi, tanga, hipster och boxer och behåarna finns med eller utan bygel, även push-up. Något värt att nämna är att under sin rymdresa STS-120, år 2007, hade Paolo Nespolis detta märket på sina underkläder.

Bekväma och håller formen

Bekväma och hudvänliga underkläder är något som vi alla vill ha, men oftast kostar de lite mer. Vill du dessutom köpa mer än ett par underkläder, då är outlet det perfekta valet för dig. Både du och din plånbok kommer bli glada. Du kan enkelt hitta det perfekta underplagget för speciella tillfällen då de finns i många olika modeller, färger och mönster. Sloggi passar för alla som älskar kläder som sitter skönt på kroppen och som dessutom ser lika snygga ut efter flera tvättar. Passa på att köpa dina underkläder billigt på outletsweden.se.