Sofie schnoor Rea & Outlet

1905 Följer Sofie schnoor

Kategorier
Filter
Matchande produkter (272)
Sortera:

Billiga sofie schnoor

Om du gillar kläder och skor med en klassisk elegans kombinerat med en modern tvist är Sofie Schnoor det perfekta märket för dig. I kollektionerna finner man bland annat klänningar, kjolar, jackor och tröjor. Plaggen är unika och tillverkade av material av hög kvalitet.

Sofie Schnoor - eleganta kläder och skor

Sofie Schnoor är en dansk entreprenör och talangfull designer. Hon är uppvuxen i modebranschen då hennes föräldrar tog med henne på modemässor för att köpa in skor till sin butik. Redan i tidig ålder utvecklade hon ett intresse och en passion för mode, vilket senare ledde till en karriär inom modebranschen. År 2001 grundade hon sitt eget varumärke, hon var då 26 år gammal och hon började med att skapa skor. Märket har sedan dess utvecklats och nu finner man även kläder i kollektionerna. Konceptet är en kombination av feminina linjer och klassisk elegans. Nu kan du handla dessa kläder och skor på rea.

Handla plagg från Sofie Schnoor till bra priser

Idag säljs produkter från Sofie Schnoor runt om i världen. Designstilen kombinerar trender, enkelhet och klassisk passform. Målet är att skapa en unik design med hög kvalitet som representerar dansk stil med influenser av de internationella trenderna. Plaggen passar stilmedvetna modefans och utbudet är så brett att man finner något för alla tillfällen. Sedan 2007 erbjuder märket även kollektioner för barn som är väldigt populära. Hos oss på outletsverige.se finner man tusentals produkter till riktigt bra priser. Vår ambition är att erbjuda våra kunder nätets bästa outlet med kläder, skor och accessoarer.