Soft rebels Rea & Outlet

1780 Följer Soft rebels

Kategorier
Filter
Matchande produkter (149)
Sortera:

Billiga soft rebels

Soft Rebels är mötet mellan yin och yang, mellan asiatisk filosofi och skandinavisk design, mellan de motsatser i tillvaron som skapar spänning och kompletterar varandra. Här kombineras sköna plagg som skapats med omsorg och unikt mode med mycket attityd, för dig som verkligen uppskattar motsatserna i livet!

Soft Rebels ger dig unik skandinavisk design

Hos märket Soft Rebels möts komfort och attityd i kläder designade i Danmark, skapade med passion, nyfikenhet och gedigen erfarenhet. Här hittar du tidlöst mode av god kvalitet och med genomtänkta detaljer, i kollektioner som inspireras främst av den skandinaviska enkelheten i linjer och former. För dig som älskar att klä dig i unika plagg erbjuder varje ny kollektion en helt ny stil i samma anda, där tradition kombineras med innovation i klänningar, toppar, kjolar, byxor och jackor som ligger i framkant på modescenen. Väl valda snitt, mönster och material är signum för dessa kvalitetsplagg som nu finns på rea hos oss!

När du vill klä dig personligt med stil

För dig som är mån om både komfort och en unik stil erbjuder Soft Rebels en mängd snygga plagg att använda flera säsonger framöver. Tack vare fokus på enkelhet och utvalda detaljer lyckas märket med konststycket att producera plagg som känns både högaktuella och tidlösa. Detta är kläder som fungerar i mer formella såväl som informella sammanhang, i alla lägen då du vill vara medvetet och snyggt klädd i plagg som ger din stil en personlig touch. I vår outlet ger vi dig inspirerande mode till lägre priser, så att du ska kunna testa något nytt och kanske hitta en ny favorit!