Sonia rykiel Rea & Outlet

1092 Följer Sonia rykiel

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga sonia rykiel

Sonia Rykiel är ett märke som de flesta med kunskap om mode känner till. Vi talar om "high fashion" alltså kläder och accessoarer i lyxiga material som kan kosta en ordentlig slant i butiken. Vi ger dig chans att klä dig som ett parisiskt modelejon till outletpriser.

Sonia Rykiel förändrade modet

Sonia Rykiel från Paris var en av modets riktigt stora individer. Hon grundade sitt modehus 1968 och det är fortfarande fråga om ett familjeföretag trots att omfånget fortsatt att växa sedan dess. Stickade tröjor och parfym är två av företagets signaturprodukter och man var även mycket tidiga med att producera kläder med tryck och synliga sömmar utanpå plaggen. Långa svepande schalar i mörkblått eller svart är något annat som många förknippar med detta kultförklarade märke. Idag är kollektionerna breda och vi på outletsverige.se är glada över att kunna erbjuda dem på rea.

Bevaka dina favoritmärken

Vi på outletsverige.se samarbetar med flera av nordens mest kända klädbutiker och har skapat en outlet där du kan hitta kläder från ett mycket stort antal märken. Plagg och accessoarer som väskor, skor, handskar och parfym från framstående designers till priser som gör att du verkligen har råd att uppdatera din garderob. För att göra det extra enkelt för dig att fynda erbjuder vi en service som innebär att du kan bevaka dina favoritplagg utan att själv behöva gå online. Vi skickar helt enkelt information när artiklarna du söker finns tillgängliga.