Swedish hasbeens Rea & Outlet

3204 Följer Swedish hasbeens

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga swedish hasbeens

Med skor från Swedish hasbeens kliver du rakt in i en retro-framtid. Träskor har burit många svenska framgångsrika människor framåt genom åren. När du är redo att erövra jorden så finns det moderna modeller redo att bära dig framåt i livet.

Swedish hasbeens - störst utbud till bästa priserna.

Om du letar efter träskor på rea så finns flera modeller och storlekar här. Skomärket Swedish hasbeens har funnits sedan 2006 och de har bevarat kärleken till 1970-talets mode och gjort det hippt igen. Här hittar du företagets produkter till marknadens bästa priser. Företaget jobbar miljömedvetet och samarbetar med mindre fabrikörer som är duktiga på sitt hantverk. Allt för att du ska få en välgjord produkt som varar länge, är snygg och prisvärd och dessutom är skonsam mot miljön. Företagets huvudfokus har varit träskor av högsta kvalitet som produceras i Sverige.

Dina favoritskor hittar du hos oss!

I vår outlet finns kläder som passar dig som vill klä dig med stil och finess utan att behöva betala överpris. Kom till oss när längtan efter 1970-talet blir stor. Swedish hasbeen tillfredsställer alla nostalgiska önskemål. Deras välproducerade varor gör att du både kan känna dig modern och retro samtidigt. Att bära träskor har aldrig legat mer rätt i tiden. En klack i dåtiden, en i framtiden. De passar för både fest och vardag. Frågar du någon äldre så svarar många att snygga träskor även passar att spela fotboll och gifta sig i.