Syster p Rea & Outlet

1806 Följer Syster p

Kategorier
Filter
Matchande produkter (58)
Sortera:

Billiga syster p

Syster P är ett svenskt märke som tillverkar smycken och modeaccessoarer. De två grundarna hämtar inspiration från resor till ett sortimentet som bland annat består av halsband, örhängen, sjalar och väskor. Märket uppskattas för sina unika och personliga kreationer för kvinnor och män.

Syster P skapar personliga smycken och accessoarer

Syster P började med en resa till Shanghai 2006. Där inspirerades de två systrarna Emma Haegerström och Annikki Schaeferdiek av det stora utbudet av halvädelstenar och pärlor. Väl tillbaka i Stockholm ställde de ut sina första smycken med stor succé. Med tiden har sortimentet breddats till att även innefatta olika typer av accessoarer. Stenarna som används vid smycketillverkning är naturliga och har därför ett unikt utseende. Sortimentet av modeaccessoarer tillverkas med ett gediget hantverk, till exempel så trycks mönstren som pryder märkets sjalar för hand. Här hittar du Syster Ps populära produkter till kampanjpris och på rea.

Handla ditt favoritmärke till ett oslagbart pris

Vill du handla produkter från Syster P till ett riktigt bra pris? Hos oss kan du skapa din egen outlet där vi hjälper dig att bevaka priser på kläder, skor och accessoarer från dina favoritmärken. Vi samlar Sveriges största utbud på rea genom att dagligen söka igenom nätet efter intressanta erbjudande och kampanjer. Outletsverige.se guidar dig till de butiker som för tillfället har det absolut mest fördelaktig priserna på de plagg som du är ute efter. Kvalitativt och lyxigt mode är tillgängligare än vad du kanske tror. Hos oss hittar du reapriser året om!