Teva Rea & Outlet

834 Följer Teva

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga teva

Teva är märket som inspirerar dig till nästa utfärd, som lockar fram äventyraren i dig och ger dig en stabil grund när du upptäcker världen. Här kan du lita på att du får den komfort du behöver utan att ge avkall på stil.

Teva har skorna för dina spontana infall

Teva har levererat stilrena och bekväma sandaler och skor sedan 1984, då det första exemplaret skapades av en Grand Canyon-guide. Märket bygger på insikten att det inuti varje människa bor en äventyrlig själ som bara väntar på att lockas fram. Därför erbjuder man snygga, stilrena sandaler och skor som håller i många säsonger och har alla de detaljer och den variation som krävs för att var och en ska kunna hitta sin favorit. Här finns de på rea, så nu finns inget som stoppar din spontanitet! Du kan lita på att Tevas skor de ger dig den komfort du behöver när du ger dig ut på äventyr.

I vår outlet lägger du grunden för äventyret

Tevas filosofi bygger på enkelhet, tillgänglighet och komfort, ideal som används för att skapa skor som nått massiv popularitet världen över. Kvinnor och män med en livsbejakande inställning faller för och återkommer till Tevas snygga och funktionella produkter. I vår outlet finner du alltid kläder och skor som ger dig den trygga grund du behöver för att kunna ge dig ut på långhajken, drömresan eller sommarens båtturer i nya vatten. Skorna och sandalerna från Teva är ett lysande exempel på detta, och har blivit en trogen partner under många oförglömliga ögonblick på platser världen över.