Tiger of sweden jeans Rea & Outlet

23946 Följer Tiger of sweden jeans

Kategorier
Filter
Matchande produkter (69)
Sortera:

Billiga tiger of sweden jeans

Internationellt sett är Tiger of Sweden ett av våra starkaste varumärken. Man har på senare år breddat sitt utbud och Tiger of Sweden jeans är ett exempel på det. Kvalitén på både tyger och hantverk är hög. Jeans från Tiger kan du bära i många år och i många olika sammanhang.

Tiger of Sweden jeans

Tiger är ett svenskt konfektionsmärke som vi ska vara stolta över. Med anor som sträcker sig så långt tillbaka som till 1903 har man haft stor betydelse för textilindustrin i landet. Man är inte bra ett av Sveriges äldsta företag i branschen utan även ett av de största och mest respekterade. Tiger of Sweden jeans är deras kollektion med denimtyg i centrum. Trendkänsla och hög kvalitetsnivå kan sägas vara ledstjärnorna i denna lyckade satsning på tidlöst jeansmode med känsla för detaljer. Genom oss kan du köpa jeans och andra artiklar från Tiger på rea!

Kvalitetskläder till låga priser

Vår outlet är en samlingsplats för flera stora butiker som säljer ut kläder och accessoarer på rea. Ibland kan du få rabatter på upp till 70 %. Vi kan hjälpa dig att hitta många av världens mest älskade märken och har helt enkelt en mycket bra chans att finna vad du söker till priser som kanske är lägre än du trodde var möjligt. Söker du plagg av denim i modernt snitt men ett utförande som andas taditionellt hantverk? Då vill vi tipsa om Tiger of Sweden jeans, skandinavisk konfektion när den är som allra mest lyckad.