Valentino by mario valentino Rea & Outlet

1336 Följer Valentino by mario valentino

Kategorier
Filter
Matchande produkter (2)
Sortera:

Billiga valentino by mario valentino

I över 60 år har firman Mario Valentino tillverkat läderprodukter i högsta kvalitet. Valentino by Mario Valentino är företagets väskkollektion, med handväskor som uppfyller de högsta krav som kan ställas på hantverk och design. Med sitt unikt italienska formspråk är dessa handväskor eftertraktade av kvinnor med känsla för mode över hela världen.

Valentino by Mario Valentino har starka traditioner

Företaget Mario Valentino har idag något av en kultstatus inom väskor, skor och läderaccessoarer. Firman startades i Neapel på 1950-talet av skomakarsonen Mario Valentino och har tillverkat skor åt celebriteter som Jackie Kennedy och Liz Taylor. Väskkollektionen omfattar såväl uttrycksfulla artiklar som ser ut att höra hemma på catwalken, som mer diskreta och stilrena kreationer för vardagsbruk. Genom att köpa Valentino by Mario Valentino på rea kan du för en plånboksvänlig kostnad ta del av en oöverträffad italiensk hantverkstradition. Varje väska tillverkas för hand med noggrant utvalt läder och resultatet är naturligtvis hänförande.

Fest, vardag och allt däremellan

Valentino by Mario Valentino har något i sin kollektion för alla som uppskattar design och hantverk. Du hittar väskor som uttrycker mycket attityd med ett aggressivt, iögonfallande formspråk jämte diskreta väskor med klassiska, stilrena linjer och detaljer. Med andra ord hittar du väskor från Valentino som passar lika bra på nattklubben som i styrelserummet. Gemensamt för de olika väskorna är det fantastiska hantverk som skapat dem, som syns i varje detalj. Som tur är kan detta italienska hantverk hittas på outlet bland kläder, skor och accessoarer vilket låter dig komma över världens främsta handväskor utan att ruinera dig.