Won hundred Rea & Outlet

482 Följer Won hundred

Kategorier
Filter
Matchande produkter (16)
Sortera:

Billiga won hundred

Won hundred är varumärket som passar dig som gärna vill sticka ut lite. Plaggen som är inspirerade från en rock'n'roll livsstil passar både till fritiden och arbetet. Förutom kläder finns även skor och accessoarer i deras sortiment. Köp plaggen till bra pris hos outletsverige.se.

Won hundred - kläder med attityd

En livsstil i rock'n'roll anda är vad som inspirerar Won Hundred till att skapa kläder som passar killar och tjejer i alla åldrar. Danska Nikolaj Jensens vision var och är att skapa ett varumärke som alltid är aktuellt och aldrig går ur tiden. Plaggen ska passa såväl till arbetet som på fritiden. Företaget grundades 2014 och sedan starten har man töjt på gränserna för att nå bortom den minimalistiska skandinaviska stilen. Märket erbjuder vågade plagg som har en rå attityd tillsammans med olika material av hög kvalitet. Hos oss på outletsverige.se hittar ni utvalda plagg från deras kollektioner på rea, ibland ända upp till 70%.

Kvalitetskläder till överraskande låga priser

För dig som gärna använder kläder som sticker ut lite, som sprider glädje och som är aningen vågade passar passar Won Hundreds kollektioner perfekt. Här hittar du plagg som passar både killar, tjejer och även en hel del unisex. Företaget bryr sig om miljön och tar ett etiskt ansvar vad gäller arbetsmiljön för de anställda, vilket är bra att veta för dig som är kund. Från vår outlet där flera butiker samlas under ett och samma tak finner du dina favoritmärken men kan också upptäcka nya. Att priserna är överraskande låga bjuder vi på. Handla smart och köp kvalitetskläder till bra priser.