Xti Rea & Outlet

474 Följer Xti

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga xti

Xti startades under 2003 i Spanien som ett skomärke för kvinnor. Sedan dess har företaget vuxit rejält och etablerat sig brett på den europeiska marknaden. Idag omfattar varumärket även kollektioner för barn och män. Företaget satsar stort på ett unikt formspråk och designer med mycket attityd.

Xti har skor för alla fötter

Xti har ett ungdomligt och uttrycksfullt formspråk i sina kollektioner. Som kvinna hittar du häftiga högklackade skor och boots med mycket attityd och personlighet. Det finns dock även enklare och mer diskreta kreationer för dig som inte vill ha skor som drar till sig alltför mycket uppmärksamhet. Kollektionerna för män och barn är överlag mer sparsmakade i sin design, med förhållandevis traditionell formgivning. Som man hittar du allt från sneakers till klassiska lågskor i mocka och skinnkängor. Genom att slå till på en rea kan du köpa dessa redan prisvärda skor billigt och sedan gå lika bekvämt som stilrent.

Den perfekta skotillverkaren för alla tillfällen

Xti utmärker sig mest genom sina uttrycksfulla och ibland rent av vågade skor för kvinnor. Dessa delar av kollektionen passar perfekt när du ska ut på kvällen med kompisgänget eller helt enkelt vill skänka din utstyrsel lite skön attityd. Tack vare de mer traditionella delarna av kollektionen kan du dock även köpa skor från Xti för mer vardagliga eller formella tillfällen. Sällan har kvalitetsskor varit mer prisvärda och genom att köpa dem på en outlet gör du naturligtvis en ännu bättre affär. Det är alltså inte bara bra kläder vi kan köpa billigt online nuförtiden.