Alessi rea inredning

10 Följer Alessi

Kategorier
Filter
Matchande produkter (34)
Sortera:

Billiga alessi

Om du letar efter det där lilla extra, något som ger ditt hem den där moderna och exklusiva känslan så behöver du inte leta längre. Alessi heter märket som har gjort sig känt över hela världen med sin unika och innovativa design.

Exklusiv Italiensk design från Alessi

Varumärket grundades i Omegna, i den vackra regionen Piemont, år 1921 av Giovanni som var farfar till den nuvarande ägaren Alberto Alessi. De har gjort sig kända för sin fantastiska och innovativa design och hade år 2002 över 2000 olika artiklar bara inom köksavdelningen. En av deras mest kända artiklar är den ikoniska juicepressen Juciy Saliff. Företaget tillverkar inte bara de artiklar som passar fint i ditt kök utan de är även stora inom möbler till badrummet. I vår outlet kan du köpa deras unika design till ett fantastiskt pris.

Unik design till ett oslagbart pris

Tänk dig ett glas svalkande, färskpressad juice. Eller kanske en rykande varm kopp av ditt favoritte eller kaffe? Med produkterna från Alessi får du mer än bara funktion. Den unika designen har imponerat på dess betraktare i snart hundra års tid och kommer fortsätta att göra det minst hundra år till. Det spelar ingen roll vilken typ av inredning som du behöver, Alessis produktkatalog är stor vilket garanterar att just du hittar den där möbeln som lyfter resten av rummet. Hos Outletsverige hittar vi alltid de lägsta priserna, hos oss är det rea året om.