Artwood rea inredning

19 Följer Artwood

Kategorier
Filter
Matchande produkter (88)
Sortera:

Billiga artwood

Hos Artwood hittar du vackra textilier i naturliga material och möbler av robusta träslag i en design som känns både modern och bakåtblickande. Kvalitet, enkelhet och formkänsla är nyckelord i skapandet av möbler för både inomhus- och utomhusbruk, inredningsdetaljer, lampor och förvaring.

Robusta möbler från Artwood

Hos Artwood hittar du möbler av alla slag: soffor, fåtöljer, stolar, ottomaner, skåp och bord. I det varierade sortimentet finns också genuina kistor och koffertar för förvaring, och snygga sänggavlar till sängens huvudända. Stilen är robust i smakfulla, skandinaviska färgskalor och naturnära material. Vad sägs till exempel om en ny soffa i linne eller sammet, ett sidobord i rena linjer med läderdetaljer, eller ett snyggt förvaringsskåp i genuint trä? I vår outlet har vi valda delar av Artwoods sortiment, men om du uppskattar en ren och skandinavisk stil har vi säkert produkter som du finner inspirerande.

De nya detaljerna för ditt hem

Letar du efter en snygg och stabil sänggavel, ett nytt överkast, eller kanske en vacker koffert i retro-design för förvaring av filtar och kuddar? Eller är du ute efter ett perfekt sidobord att placera kaffekoppen och tidningshögen på? Artwood har allt detta och mycket mer, för ditt sovrum, ditt vardagsrum och alla andra rum i ditt hem. Enkla och snygga detaljer är en specialitet, liksom robusta och hållbara material. Detta är möbler du inte tröttnar på, samtidigt som stilen är modern och medveten. Nu kan du hitta möbler och inredning från Artwood på rea hos oss!