Bialetti rea inredning

0 Följer Bialetti

Kategorier
Filter
Matchande produkter (25)
Sortera:

Billiga bialetti

Historien om hur det italienska varumärket Bialetti grundades sträcker sig långt bak i tiden. På 1930-talet uppfanns den så kallade Moka Espresso-bryggaren som numera är en självklar kökspryl i nio av tio italienska hem. Bialettis produkter är designade i en klassisk retro-stil med en modern touch och passar in i alla typer av kök.

Bialetti, italiensk design för alla

Den italienska ingenjören Alfonso Bialetti skapade den klassiska espressobryggaren Moka. Dess enkla och innovativa design har inspirerat varumärkets olika produkter. Det ska vara lustfyllt att spendera tid i köket och utöver kaffebryggare som ger en härlig arom, erbjuder vår outlet även matlagnings- och bakredskap från samma märke. Med våra prisvärda varumärken kan du låta italiensk design sätta en härlig prägel på ditt hem och ta del av det sydeuropeiska landets passion för kaffe, matlagning och vackra möbler. Produkter av simpel men högkvalitativ design, som blir till ett vackert blickfång i köket, hemmets hjärta.

Laga mat och bjud in till fika

Hos oss shoppar du inredning, köksprylar och andra detaljer till hemmet. Det bästa av allt är att vi erbjuder daglig rea och otroliga priser på märkesprodukter. Oavsett om du är på jakt efter en ny kaffemaskin eller en keramisk bakform hittar du det här. Vi letar aktivt efter online-butikernas allra bästa priser och samlar dem på ett och samma ställe. Spendera inte onödig tid framför datorn utan låt oss söka åt dig. Sedan är det bara för dig att luta dig bekvämt tillbaka och klicka hem dina favoritvarumärken till låga priser.