Coravin rea inredning

1 Följer Coravin

Kategorier
Filter
Matchande produkter (19)
Sortera:

Billiga coravin

Hos varumärket Coravin hittar du produkter som låter dig smaka på ett vin utan att öppna flaskan. Detta smarta verktyg är patenterat och finns i vår outlet. Det bästa är att du nu kan erbjuda dina vänner flera sorters vin utan att det som blir kvar i flaskan förstörs.

Matcha Coravin med övrig inredning

Verktyget finns i olika färger som svart, vitt, guld och grönt. För att du ska kunna ha produkten framme på köksbänken är de stilrena och har en viss retrokänsla. Ta gärna en titt i vår övriga outlet och matcha din nya vinöppnare från Coravin med hemmets övriga möbler och inredning. Du kan också köpa till diverse nålar som sticks in i vinflaskans kork. Olika nålar rekommenderas för olika typer av vin. Unga viner kräver en typ och de som är lagrade under en längre tid behöver en annan sort. Läs under varje produkt för att hitta rätt.

Spara vin med Coravin

Coravin är ett verktyg som tillverkas av företaget med samma namn. Snygga och praktiska på samma gång. Produkten gör det möjligt att öppna en vinflaska utan att skriva upp korken. Du slipper på så sätt hälla ut vin som har blivit över vid en middag och du och din familj eller vänner kan dricka ett glas vin från olika flaskor. Företaget lämnar en tvåårig garanti på alla sina produkter och de säljs i paket. Vad som ingår exakt skiljer sig lite mellan de olika uppsättningarna. Förutom produkten brukar nål och patroner följa med. Se gärna de olika paketen i vår shop där du förutom denna produkt finner inredning på rea.