Cottex rea inredning

0 Följer Cottex

Kategorier
Filter
Matchande produkter (5)
Sortera:

Billiga cottex

Rätt belysning kan göra ditt hem ännu mysigare och ljusare. Det behövs fler ljuskällor i ett rum än vad du tror. Förutom takbelysning är golv-, vägg- och fönsterlampor viktigt för stämningen. Hos Cottex hittar du just de där lamporna som lyfter ett helt rum.

Klassiskt hos Cottex

I vår outlet har vi glädjen att bland annat erbjuda lampor från Cottex. Stilen är klassisk med väl genomarbetade detaljer som inte går ur tiden. I sortimentet ingår såväl taklampor som punktbelysning. Se dig runt i ditt hem. Vilka möbler och färger har du i övrig inredning? Matcha dessa med en snygg lampa eller bryt av med en annan stil för att sätta fokus på själva lampan. Förutom klassiska produkter i smide finner du också mer industriella varianter som sticker ut och känns trendiga. En glaskupa stjäl lagom mycket fokus och kan bli vacker i de flesta miljöer.

Glittrigt eller strikt

Låt lamporna ta plats i ditt hem. Tack vare att du hittar kvalitativa produkter på rea inom inredning hos oss har du råd att uppgradera ditt hem. Cottex vill skapa snygga designade lampor som enligt de själva inte ska kosta skjortan. Har du drömt om en glittrande takkrona till exempelvis sovrummet eller vardagsrummet? Då kan du göra slag i saken liksom du som föredrar en striktare variant. Cottex olika serier representerar olika stilar vilket bidrar till att du enkelt finner just din stil. Exempelvis är Spartan en sparsmakad serie medan Avenue är mer glittrig.