Cult Design rea inredning

20 Följer Cult Design

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga cult design

Cult Design har varit verksamt sedan 2001, då det startades upp av designern Marita Lord. Keramik är huvudmaterialet som arbetas med och produkterna är tillverkade i porslin, stengods, lergods och terrakotta. Företaget värnar om hantverksprocessen och allt skulpteras, bränns, gjuts och dekoreras för hand.

Sätt personlig prägel på hemmet med Cult Design

När du inreder ett rum med möbler, mattor och textilier vill du också ha mindre föremål som skapar kontrast och sticker ut från helheten. Det är så ett rum görs levande och intressant. Cult Design tillverkar objek som är skapta för precis det. Med dem kan du sätta din personliga prägel på hemmet och låta det berätta vem du är. Keramikföretaget inspireras mycket av det nordiska ljuset. Med milda, pudriga pasteller sätter de sin unika karaktär på det keramiska godset. Orientaliska mönster bildar en fantasieggande kontrast till glasyren. När du tittar på deras sortiment i vår outlet kommer du att förstå exakt vad vi menar!

Bli din egen inredningsarkitekt med hjälp av outlet.se

För dig som inte bara vill ha det snyggt till fest, utan även prioriterar ett vardagsfint hem, är Cult Design ett givet varumärke. Till och med ett så alldagligt föremål som en kökshandduk, pryds med vackra tofsar! Detaljer som det här gör att det blir roligt att pyssla med dekor och inredningsdetaljer till vardags också. En lång skön lördagsfrukost serverad på ett vackert porslin blir helt enkelt mycket godare. Vi på outlet.se satsar på att erbjuda inredning till dig som vill skapa ett personligt hem med märkesprodukter av hög kvalitet. Alltid på rea, dessutom!