GRYM rea inredning

2 Följer GRYM

Kategorier
Filter
Matchande produkter (11)
Sortera:

Billiga grym

Ett företag som heter Grym kan inte vara annat än bra. Den gedigna verksamheten Skeppshult startade märket som en sidoverksamhet år 2012. Tanken var kvalitetsprodukter till låga priser. Du som tycker att design är lika viktigt som funktion kommer inte att bli besviken, det tycker nämligen skaparna av märket också.

Grym bland kastruller och grytor

I vår outlet kan du finna flera olika produkter från Grym som gör matlagningen lite roligare, bättre och godare. Kastrullerna och grytorna är designade av designerduon Carl & Carl som följer med i de moderna trenderna men som också har en klassisk touch. Produkterna passar väl in i ett skandinaviskt hem med möbler och inredning i ljusa färger. Varorna är tillverkade inifrån och ut av de tre metallerna rostfritt stål, aluminium och koppar. Det gör dem både snygga för ögat och ger dem bra matlagningsegenskaper. Färgerna finns både i klassiskt rostfritt och i kopparfärg för en mer industriell känsla.

För ett snyggt kök

Våga ha dina kastruller framme! Industritrenden är fortfarande stark och gillar du den ska du gärna ha dina köksredskap framme. Med Gryms design blir det lite enklare eftersom produkterna är så snygga. Servera dessutom gärna direkt ur kastrullerna, de är fina nog att ställa på bordet. Om du vill piffa till dukningen lite extra finner du mycket inredning i vår övriga outlet på ständig rea. Gå loss på detaljerna och ändra din dukningsstil efter humör och tillfälle. De snygga kastrullerna från Grym är klassiska och stilrena vilket gör att de passar till de flesta stilar.