Himla rea inredning

36 Följer Himla

Kategorier
Filter
Matchande produkter (687)
Sortera:

Billiga himla

Med Himla skapar du din egen stil i hemmet med hjälp av tidlös textil i naturmaterial. Mixa och matcha olika textilier för att ge ditt hem en egen karaktär och stil som speglar din personlighet, och visar vem du är.

Himla har textilier för hemmets alla rum

I vår outlet hittar du textilier från Himla som ger dina möbler ett nytt liv. Genom att använda naturmaterial som linne, bomull, siden och ull ger du ditt hem en mysig och ombonad känsla där du trivs med att tillbringa din tid. Välj några nya kuddar till soffan, eller nya gardiner till köket, och ditt hem kommer att kännas nytt, fräscht och välkomnande för alla som kommer och hälsar på. Ett ny känsla för ditt hem behöver inte vara dyrt, några väl valda detaljer kommer att göra större skillnad än du tror.

Ge ditt hem en ansiktslyftning

Har du tröttnat på ditt hem och känner att du behöver en ny stil? Vill du visa ditt hem från sin bästa sida? Vi har rea på inredning och många inredningsbutiker under samma tak, så det behöver inte vara dyrt att ge ditt hem en ansiktslyftning. Några väl valda detaljer kan lyfta ett helt rum. En sliten soffa blir som ny med nya kuddar, och ett badrum känns genast mycket fräschare med lite nya textilier. Nya sängkläder och gardiner gör sovrummet mer inbjudande. Med några få nya detaljer kommer du att se ditt hem med helt nya ögon.