ISi rea inredning

1 Följer ISi

Kategorier
Filter
Matchande produkter (16)
Sortera:

Billiga isi

När du söker efter snygga och stilrena produkter till köket som gör både matlagningen och vardagen lite enklare bör du ta en titt på produkterna från ISi. Att vispa grädde har exempelvis inte varit lättare än nu och dessutom kan du göra det snyggt och utan en massa skvättande.

Smarta produkter till köket från ISi

Trendiga och smarta produkter är ISis melodi. Slipp vispa grädde med en massa gräddskvätt på bänkar och annat i köket som följd. Med en Whip Sifon från ISi går vispningen snabbt och du slipper att städa köket efteråt. Istället för att du vispar laddar du sifonen med gaspatroner som skapar ett tryck i denna behållare av rostfritt stål tills du får den konsistens som önskas. Behållarna finns i olika storlekar och som tillval finns lösa patroner. Dessa kan du sätta på och spritsa vackra mönster med. Ta ne titt i vår outlet och shoppa designprylar som denna och exempelvis möbler till reducerade priser.

När du får gäster

Du vet hur det är att laga mat. Grytor, slevar, bunkar och så vidare står uppställda i köket och bidrar till den goda maten. Det är dock inte alltid så trevligt att bjuda in gäster till denna eventuella röra. Med ISis sifon kan du både vispa och spritsa med finess och precision. Sifonen är också snygg att bara ha ståendes framme på bänken och gör att du slipper ha vispar, skålar samt spritsar. Med denna produkt får du allt i ett. Botanisera gärna runt bland våra övriga produkter på rea inom inredning.