Kai rea inredning

1 Följer Kai

Kategorier
Filter
Matchande produkter (92)
Sortera:

Billiga kai

Den japanska knivtillverkaren Kai skapar verktyg till köket i Damaskusstål. Knivarna är uppbyggda i hela 65 lager och dess innersta kärna består av V10-Goldstål. Det betyder att kniven inte bara är vass utan också väldigt tålig. Letar du efter en mycket bra och hållbar kniv ska du titta närmare på märket.

Använd Kai för en vass matlagning

I Kais sortiment hittar du allt från sågtandade brödknivar via trancherings-knivar till en grönsakshacka. Att investera i en riktigt bra och vass kockkniv gör matlagningen betydligt enklare och det är dessutom mindre risk att du skär dig. Stilen är enkel vilket passar bra samman med våra nordiska hem. Märket har olika serier och utseendet skiljer sig lite dem emellan. Vissa har svarta handtag, andra i stål. Det genomgående temat är ändå det klassiska och tidlösa. Kai enkla att kombinera med din egen stil och möbler och övrig inredning. Se mer inspiration i vår outlet.

Bli stjärnkock i ditt kök

Bra produkter gör allt lite enklare, särskilt när det kommer till matlagning. I vardagen ska matlagningen gärna gå snabbt men på helger och till festliga tillfällen lägger vi ner längre tid. Känner du igen dig? Många tror att det går lika bra med billigare knivar och ibland fungerar det bra, men inget slår kvalitet. Tack vare att vi samlar olika kvalitetsprodukter på rea får du inte bara ett lägre pris utan också varor som håller längre och som är mer genomarbetade både när det gäller design som funktion. Det går igen i alla våra varor såväl inredning som kläder.