Kay bojesen rea inredning

625 Följer Kay bojesen

Kategorier
Filter
Matchande produkter (4)
Sortera:

Billiga kay bojesen

Kay Bojesen är en av de stora danska formgivarna vars klassiker fortfarande hänger med idag. Han tillverkade både leksaker och andra inredningsdetaljer som verkligen blir pricken över i:et i ett modernt hem, speciellt det som är inspirerat av dansk interiördesign.

Tidlös dansk design av Kay Bojesen

Kay Bojesen var en dansk formgivare, designer och silversmed. Han var bland annat lärling till den kända danska silversmeden Georg Jensen. Idag är han mest känd för sin hållbara och charmiga träleksaker som fortfarande älskas av barn och föräldrar över hela världen. Speciellt hans apor och elefanter i teak och limbaträ brukar vara populära inslag i barnkammaren. Han tillverkade också en hel del möbler, framför allt fokuserade han på barnmöbler i trä. En del av de produkter han formgivit säljs fortfarande, du kan bland annat hitta dem på vår outlet.

Träleksaker som håller i generationer

Kay Bojesens leksaker är mer än bara leksaker. Eftersom de har sådan utsökt form och är tillverkade i vackra material så blir de snarare en del av rummets inredning. Men naturligtvis så tål de också att lekas med om man hellre vill det. Hos oss hittar du alltid ett urval av designprodukter från många olika varumärken. Du slipper själv leta runt på nätet och kan i lugn och ro klicka hem det du behöver. Dessutom har vi ofta rea på stora delar av vårt sortiment, så det är alltid läge att fynda.