Krebs rea inredning

0 Följer Krebs

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga krebs

Det svenska företaget Krebs har tillverkat sina kristallkronor sedan 1954. Idag kan man bland annat se deras vackra hantverk i publika lokaler runt om i hela landet. De har till exempel levererat till Stockholms Grand Hotel, där lamporna hänger ute på verandan.

Lyxiga kristallkronor från Krebs

Krebs tillverkar många olika typer av kristallkronor och det finns både stora och små lampor i deras sortiment. Dessutom har lamporna olika prismor vilket gör att man kan få en kristallkrona som passar perfekt ihop med övriga möbler och dekorationer. Vill man investera i en ljuskrona som är tidlöst elegant, ett riktigt hantverk och som skänker en känsla av lyx var den än placeras är dessa kristallkronor rätt val. Oavsett om lampan placeras i sovrummet, hallen, vardagsrummet eller köket ger den ett exklusivt intryck. Genom vår outlet kan du köpa exklusiva produkter till ett billigare pris.

Tidlösa detaljer i vackra hem

En lampa drar blickarna till sig naturligt och med en vacker kristallkrona kan man skapa ett blickfång utöver det vanliga. Sättet som ljuset fångas upp av prismorna är både effektfullt och otroligt vackert. Krebs skapar även andra lampor utöver kristallkronor och även dessa kan du ibland hitta på rea genom oss. Alla deras produkter kännetecknas av den höga kvaliteten, för Krebs tillverkar gediget hantverk som håller i flera generationer. Att upptäcka detta märke är ett måste för dig som värdesätter inredning och detaljer som ger en känsla av lyx samt elegans.