Linum rea inredning

2 Följer Linum

Kategorier
Filter
Matchande produkter (8)
Sortera:

Billiga linum

Linum startade för 50 år sedan och står för sofistikerad, svensk design och hantverk av högsta kvalitet, med prisbelönta produkter i samarbete med några av Sveriges skickligaste designers. Färgerna är sobra och formerna stilrena, med textilier som bara blir vackrare med tiden.

Linum med känslan av linne

Linum hämtar sin inspiration och färgskala från den svenska naturen för att leverera både klassiska favoriter och mer modern design. Bordsdukar, servetter, förkläden, handdukar och sängöverkast är gjorda för dagligt bruk och för att tåla många tvättar och är tillverkat i de bästa materialet, pigmenten och med det bästa handarbetet för att hålla i många år. I vår outlet kombinerar du sofistikerade och stilsäkra Linum-produkter med möbler och inredning som redan finns i ditt hem. Stilen är enkel att matcha, och textilier ger en skön, ombonad känsla i ditt hem.

Möblera med textil

Genom att hålla ett konsekvent färgschema i alla typer av textilier i ditt hem kan du lätt byta ut en del, och fortfarande behålla din personliga stil. Satsa på tidlös kvalitet i neutrala färger på möbler och väggar och byt ut textilier efter säsong. I vår outlet hittar du detaljerna från alla dina favoritvarumärken från alla butiker på en plats. Kuddar, gardiner och plädar är ett enkelt sätt att förnya efter säsong , och får ditt hem att kännas modernt och personligt. Passa på när det är rea på inredning och förnya i ditt hem.