Lisa Bengtsson rea inredning

294 Följer Lisa Bengtsson

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga lisa bengtsson

Från Studio Lisa Bengtsson kommer en strid ström av färgstarka inredningsprodukter med unika mönster och mycket personlighet. Skaparglädje och inspiration ligger bakom dessa vackra textilier, posters och porslinsföremål som drar in som en frisk fläkt av lekfullhet i ditt hem!

Härligt mönstrad inredning från Lisa Bengtsson

I vår outlet finns vackra möbler och produkter av alla slag för hemmet. Hos Lisa Bengtsson hittar du en mängd härliga inredningsprodukter i papper, porslin och textil såsom tapeter, posters, assietter, kuddar, handdukar och lampskärmar. Detta är inredning för dig som uppskattar färg, form och roliga detaljer! Med printade mönster på ovanliga teman skapas en helt egen inredningsvärld där fiskar och enhörningar samsas med tigrar och taxar i hatt. Textilier såväl som köksprodukter och kontorsmaterial andas konstnärlig skaparglädje och passion, och kan garanterat tillföra lite inspiration och humor i vardagen!

Släpp in lekfullheten i ditt hem

Hos oss hittar du alltid snygg och unik inredning på rea! Med Lisa Bengtssons vackert formgivna produkter och ovanliga mönster lättar du upp stämningen och sätter lite mer färg på tillvaron. I köket kan en enkel mönstrad bricka eller kökshandduk komplettera eller matcha snyggt. Vill du slå på stort tapetserar du en hel vägg, eller inreder med något av de vackra tygerna - här finns något för alla smaker! För dig som är ute efter en fin present kan det vara värt att titta in för att se om vi har något speciellt på erbjudande just nu.