Louis poulsen rea inredning

8 Följer Louis poulsen

Kategorier
Filter
Matchande produkter (42)
Sortera:

Billiga louis poulsen

Det danska varumärket Louis Poulsen har sedan 1874 arbetat med att lysa upp Skandinaviska hem. Det är framförallt för sina belysningsarmaturer som man gjort sig ett namn, inte bara i Danmark utan på den internationella marknaden. Detta är tidlös design när den är som bäst.

Louis Poulsen har gjort många klassiska lampor

När du köper en nydesignad artikel från Louis Poulsen är det inte omöjligt att du blir ägare till en framtida klassiker. Företaget har producerad lampor som idag hör till vårt skandinaviska designarv. Företaget är berömt för att använda bra material och för att arbeta med avskalade geometriska former som verkligen låter ljuset tala. Den berömda PH-lampan av arkitekten Poul Henningsen från 1926 är kanske det främsta exemplet på detta. Den modellen tillverkas fortfarande! Att köpa möbler på en outlet med kända märken som detta kan innebära att man kan uppgradera hemmet med sådant som man tidigare sett i inredningsmagasin.

Kända märken under samma tak

Vi på Outletsverige samarbetar med flera stora butiker med massor av populära märken i sina sortiment. Hos oss är det alltid rea på bland annat inredning och kläder av hög kvalitet och du har goda chanser att hitta just det du är ute efter. Vi kan även hjälpa dig att bevaka dina favoritmärken och skicka information så fort det är utförsäljning av till exempel lampor från Louis Poulsen. På så sätt kan du få råd med designklassiker som garnerat kommer att få ditt hem att lysa i många år framöver!