Markslöjd rea inredning

25 Följer Markslöjd

Kategorier
Filter
Matchande produkter (407)
Sortera:

Billiga markslöjd

Markslöjd är ett av Nordens ledande belysningsföretag och har funnits sedan 1963. Huvudkontoret och centrallagret finns fortfarande kvar i Marks kommun, men huvuddelen av tillverkning sker numera i Fjärran Östern. Här hittar du alla typer av belysning, från julbelysning till kristallkronor.

Markslöjd lyser upp ditt hem

I vår outlet hittar du möbler och lampor som förnyar ditt hem, från alla dina favoritvarumärken. Genom rätt belysning får ditt hem en helt ny känsla och Markslöjd har lampor och belysning för alla rum och ytor, både inne och ute. Inred ditt hem med olika typer av belysning för olika tillfällen, lyft fram dina finaste prydnadsföremål och tavlor med rätt lampor. Låt belysningen skapa stämning i vardagsrummet med golvlampor när du har folk hemma och se till att städningen går som en dans med ordentligt upplysta rum när det behövs.

Se ditt hem med nya ögon

Att inreda med ljus i varje rum gör att ditt hem känns som nytt och hos oss hittar du inredning till alla dina rum, dessutom på REA. En ny lampa, lite nya textilier, kanske ett nytt soffbord och vips så har du ett helt nytt hem. Du behöver inte byta ut alla dina möbler. Med rätt detaljer samt lite ny belysning får du ett hem som speglar din personlighet, där du känner dig som hemma. I vår outlet hittar du alla butiker på en plats, så du lätt kan se vad som kommer att passa hemma hos dig.