Orsjo rea inredning

0 Följer Orsjo

Kategorier
Filter
Matchande produkter (6)
Sortera:

Billiga orsjo

Med vackra kontraster mellan olika material som glänsande mässing, varm träfanér, munblåst glas och stilren plåt, har lamporna från Örsjö funnit sin plats i hem och lokaler av alla slag. Örsjös strävan efter funktion i kombination med snygg design har blivit ett vinnande koncept.

Högklassig belysning från Örsjö

I sydöstra Småland produceras möbler och inredning av hög kvalitet sedan många decennier. Här finns Örsjö, ett prisbelönt företag med lång och gedigen erfarenhet av belysning. Örsjös fokus ligger på funktion, innovation och personlighet, vilket lett till ett brett sortiment av väldesignade och funktionella lampor. Här finns bordslampor, golvlampor, taklampor och vägglampor i allt från en stilren klassisk design till mer nyskapande och vågade skapelser. Samarbeten med ledande skandinaviska designers har gett många vackra och högklassiga produkter som ibland mer påminner om konstföremål. Här hittar du glänsande eller råa metaller blandat med glasdetaljer och kristall. Utbudet i vår outlet varierar så det lönar sig att titta in då och då.

Låt ljuset spridas vackert i hemmet

Söker du möbler och inredning av hög kvalitet så lönar det sig att leta varor på rea i vår outlet. Örsjös lampor är utsökt designade skapelser som samtidigt är högst funktionella. I sortimentet finns lampor av alla de slag, i material som mässing, glas och stram aluminiumplåt, för att passa in där du behöver en ny ljuspunkt just nu. Här finns lampor av högsta klass, som gjorda för offentliga miljöer, men även den dämpade eller varma belysningen för hemmets lugna vrå. Till exempel snygga golvlampor som andas femtiotal, för läsning i fåtöljen, eller stiliga taklampor i mjuka former, som låter ljuset spridas vackert i köket eller vardagsrummet.