Ox denmarq rea inredning

9 Följer Ox denmarq

Kategorier
Filter
Matchande produkter (32)
Sortera:

Billiga ox denmarq

Med omsorg och klass skapar Ox Denmarq möbler och inredning att älska, i utvalda naturmaterial som verkligen får komma till sin rätt. Vackra ytor och unika variationer är utmärkande för produkterna, som tillverkas för hand och bara blir vackrare med tiden!

Unik design från Ox Denmarq

Nu kan du köpa stilsäker dansk design i vår outlet och med några enkla grepp ge ditt hem ett lyft! Ox Denmarq skapar unika möbler med klassiska material i modern tappning. Från högkvalitativt vegetabiliskt garvat läder, till mässing, koppar och marmor, i en tilltalande enkel design som låter materialen komma till sin fulla rätt. Hos Ox hittar du framför allt de bekväma och vackra möblerna och detaljerna till vardagsrummet, i naturliga färger och linjer som bidrar till en varm och hemtrevlig känsla. Storsäljare är till exempel stolar och fåtöljer, men här finns även vägg- och golvhyllor, sidobord, soffbord och speglar.

En långsiktig investering

Hos oss hittar du möbler av högsta klass på rea. Ox Denmarqs vackra produkter tillverkas i kvalitetsmaterial av skickliga hantverkare, vilket gör dem till en värdefull långsiktig investering för ditt hem. Spanskt läder kombinerat med rostfritt stål ger en elegant look till stolar och fåtöljer, som bara blir vackrare med tiden när de får lite patina. Snygga och stilrena sidobord med marmorskiva bidrar också till en unik inredning som ger en både modern och genuin känsla. Ox har många andra produkter och accessoarer för hemmet, med vackra och naturliga ytor och material som gemensam nämnare. Detta är produkter som lyfter ditt hem till en ny nivå!