Pyrex rea inredning

399 Följer Pyrex

Kategorier
Filter
Matchande produkter (13)
Sortera:

Billiga pyrex

Pyrex är ett företag med lång historia och stor expertis inom sitt område. De specialiserar sig på tåliga och prisvärda glasprodukter som täcker de flesta av hemmakockens dagliga behov, vare sig du vill förvara, tillaga, kyla eller frysa. Om du är trött på trista plastbyttor kan det här märket vara för dig.

Gör vardagen enklare med Pyrex

Pyrex erbjuder i första hand glasprodukter till köket, bland annat skålar, pajformar och matlådor. Trots att de är tillverkade i glas är deras produkter varken temperaturkänsliga eller känsliga för stötar vilket innebär att du kan använda dem vid flera moment under matlagningen. Deras matlådor kan användas i micro och eftersom de består av härdat glas kommer de inte missfärgas av mat eller absorbera lukt som en matlåda i plast kan göra. Deras designs är tidlösa och praktiska och blir ett snyggt komplement till kökets möbler. Hos oss hittar du deras produkter på outlet, så att du kan shoppa till bästa pris.

Tradition blir trend

Pyrex erbjuder även ett brett sortiment av redskap som är oumbärliga för hemmakocken. Här ingår måttsatser, penslar, slevar och stekspadar, dessa är tillverkade i en mix av silikon och nylon vilket innebär att de är fria från BPA och tål maskindisk. I sortimentet finns också grytor, stekpannor och mängder av non-stick produkter som gör matlagningen både enklare och roligare. Märket har funnits länge men ligger nu rätt i tiden då många vill uppdatera sin inredning i köket genom att plastbanta. Hos oss kan du handla dina favoritprodukter från detta, och andra, märken på rea.