Ronneby Bruk rea inredning

6 Följer Ronneby Bruk

Kategorier
Filter
Matchande produkter (52)
Sortera:

Billiga ronneby bruk

De genuina och hållbara köksprodukterna från Ronneby Bruk passar i de allra flesta moderna kök och gör matlagningen både enklare och mer naturlig! Traditionella material som rostfritt stål, gjutjärn och inoljat trä är inte bara hållbara, utan blir även snygga inredningsdetaljer i hemmet.

Rustika köksprodukter från Ronneby Bruk

I vår outlet hittar du möbler och inredning av hög kvalitet, till exempel de genuina och vackra köksprodukterna i rustik stil från Ronneby Bruk. Detta är föremål som håller länge, både vad gäller utseende och funktion. Ronneby bruks verksamhet vilar på en lång tradition av gjutjärnsproduktion som i dag förs vidare genom produktion av traditionella sandgjutna kok- och stekkärl och moderna, lätta gjutjärnsstekpannor. De traditionella arbetsprocesserna har anpassats för moderna miljökrav och man använder naturprodukter som rapsolja för ytbehandling i stället för konstgjorda plastbeläggningar. Utöver kok- och stekkärl av olika slag tillverkar man även knivar, skärbrädor av inoljat trä och rostfria termosprodukter.

För ett snyggt och funktionellt kök

I vår outlet hittar du massor av snygg inredning på rea! Vi ger dig till exempel bättre priser på produkterna du behöver för enkel och naturlig matlagning. Ronneby Bruks kok- och stekkärl är inte bara dekorativa i köket eller på matbordet, de går även lätt att steka i och rengöra på grund av en speciell ytbehandling med vegetabilisk olja. Kärlen fungerar på alla värmekällor. Detta är produkter som matchar både en lantlig idyll och en elegant stadsvåning, och framför allt passar dig som vill att det ska vara enkelt och självklart att laga god mat och hålla köket snyggt och stilrent.