Rosenthal rea inredning

19 Följer Rosenthal

Kategorier
Filter
Matchande produkter (7)
Sortera:

Billiga rosenthal

Omtyckta Rosenthal är framför allt känt för sitt klassiska och högkvalitativa sortiment av porslin. Alla deras produkter tillverkas fortfarande i deras egna porslinsfabrik i Tyskland och i deras sortiment hittar du allt från tallrikar och muggar till ljusstakar och bestick.

Klassiskt porslin från anrika Rosenthal

Den tyska porslinsfabriken har sedan 1879 tillverkat högkvalitativt, hållbart och dekorativt porslin och andra inredningsdetaljer. Utöver deras klassiska tidlösa kollektioner så samarbetar de bland annat med modehus som Versace och Karl Lagerfeld för trendriktiga och exklusiva specialkollektioner. Så oberoende av vilken stil och vilka möbler du i övrigt har i ditt hem så kan du alltid hitta en servis från Rosenthal som passar just dig alldeles perfekt. Passa på att kolla vilka produkter som finns på vår outlet, kanske finns just det du letar efter billigare här än någon annanstans?

Porslin för vardag eller fest?

Du kan hitta både finporslin och kollektioner som passar utmärkt när du vill ha en lyxig och hållbar vardagsservis. Dessutom hittar du inredningsdetaljer som till exempel fotoramar, ljusstakar och dekorativa prydnadsföremål i deras sortiment. Med små detaljer och accessoarer uppdaterar du enkelt ditt hem och skapar din egna unika stil. Vill du spara pengar och enkelt klicka hem produkter från många olika varumärken? När du handlar hos oss på outletsverige.se så får du alltid bra priser på kvalitetsvaror. Vi har dessutom ofta rea på inredning, då finns möjlighet att göra riktiga fynd!