Sika design rea inredning

13 Följer Sika design

Kategorier
Filter
Matchande produkter (4)
Sortera:

Billiga sika design

Missa inte de vackra produkterna från Sika Design, ett märke som tillverkat möbler med en elegant självklarhet för trädgård och innemiljö under många decennier. Naturliga färgskalor och en diskret charm gör det lätt att matcha med många andra stilar och hitta favoritmöbler som får följa med under lång tid.

Eleganta möblemang från Sika Design

När du handlar på outlet kan du ibland göra fynd av riktigt hög kvalitet. Sika Design är ett anrikt danskt företag som producerat handgjorda möbler sedan 1940-talet. Stilen är sofistikerat elegant med rena linjer. Ledorden komfort, kvalitet och hållbarhet finns med som riktlinjer i skapandet av bland annat stolar, fåtöljer och soffor som platsar på hotell, restauranger och i privata hem världen över. Tidigt specialiserade man sig på rottingmöbler, vilket fortsätter att vara en viktig del av produktionen. Med en naturlig och stilfull charm passar Sika Designs produkter lika bra i fina salonger som på en somrig veranda.

Möbler att älska i många år

När du hittar möbler och inredning på rea kan det vara värt att investera i något nytt för hemmet, att njuta av i många år framöver. Sika Design tillverkar möbler för både inomhus- och utomhusbruk. Material som återkommer i stolar, bord och soffor är halvgenomskinlig väv som ger ett luftigt intryck, perfekt för ett ljust, skandinaviskt vardagsrum, och traditionell rotting som passar bra exempelvis på balkongen eller altanen. Här finns en mängd vackra möbler med den gemensamma nämnaren att de alla är stilfullt skapade med komfort och hållbarhet som viktiga riktmärken, vilket gör att du kan älska dem i många år.