Villeroy & Boch rea inredning

814 Följer Villeroy & Boch

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1)
Sortera:

Billiga villeroy & boch

Det familjeägda företaget som väcker uppmärksamhet samt framkallar respekt är Villeroy & Boch, som idag drivs av den åttonde generationen. Företaget och varumärket har ett anrikt ursprung från 1748, då historian påbörjades. Med starka rötter i den europeiska kulturen så erbjuds ett utbud av högkvalitativ, elegant samt modern design av produkter för köket och hemmet, i en mera personlig stil.

Villeroy & Boch - allt för det dukade bordet

Företaget Villeroy & Boch grundades för mer än 260 år sedan och drivs idag av åttonde generationen som förvarar arvet med stolthet och respekt. Hela historian började år 1748 när Boch grundade ett krukmakeri i Frankrike och med hjärtat mitt i Europa så ligger huvudkontoret i Mettlach, Tyskland sedan år 1809. Det erbjuds ett enormt brett sortiment av smakfulla, attraktiva och väldesignade produkter av högsta kvalitet. Idag är varumärket världens största tillverkare av keramik som bland annat kakel, badrumsinredning och exklusivt bordsporslin. Du kan även fynda exklusiva möbler på outlet till bra priser.

Snygga till hemmet med Villeroy & Boch

Med en hög klass så står företaget för produktionen av sanitetsprodukter och bordsporslin sedan många år tillbaka. Grunden för varumärket bygger på förtroende, inspiration och hållbarhet samt är ett respektfullt varumärke av världsklass. Villeroy & Boch erbjuder ett brett utbud av badrumsinredning och kakel samt bestick med tillbehör och kvalitetskristall som kompletterar till porslinsserierna. Även en stor mängd av olika gåvoartiklar som passar till olika tillfällen. Om det är dags för dig att byta ut ditt IKEA-fyllda hem till ett hem med en mer personlig stil som inredning, så är det varumärket Villeroy & Boch som du ska vända blicken till först. Missa aldrig en rea av Villeroy & Boch!