Barbour Herr Rea

3935 Följer Barbour

Kategorier
Filter
Matchande produkter (93)
Sortera:

Billiga barbour

Det brittiska klädföretaget Barbour grundades redan i slutet av 1800-talet och har sedan dess expanderat rejält. Från början tillverkade man friluftskläder till sjömän och fiskare som behövde bättre och tåligare kläder. Barbour tog fram ett nytt material, ett sorts oljat tyg som skyddade fiskare från vatten och vind. Sedan dess har Barbour utvecklats och idag passar kläderna till alla människor. Med en stadig grund i friluftsfacket är kläder från Barbour både hållbara, funktionella och bekväma. Med den moderna utvecklingen är såklart kläderna dessutom riktigt trendiga och snygga.

Jackan du känner igen

Här kan du hitta ett stort sortiment av kläder från Barbour. Vi har bland annat jackor, t-shirts och accessoarer i snygg och hållbar design. Själva stilen som Barbour har är friluftskläder blandat med modern trend och inslag av preppy. Med andra ord känns kläderna eleganta och exklusiva samtidigt som de verkligen är tåliga och håller sig snygga och bekväma i många år. Välj bland diskreta och jordnära toner som grått, beige och svart eller välj det klassiska rutmönstret i grått, beige, vitt och rött. Barbour är klädföretaget för dig som vill köpa snygga och trendiga kvalitetskläder till bra priser.

Barbour jacka

För dig som älskar preppymode med sofistikerade plagg och med en elegant känsla, kan du garanterat hitta en jacka du gillar från Barbour. Det brittiska varumärket symboliserar verkligen den brittiska överklassen på ett stilrent och snyggt sätt. Sedan slutet av 1800-talet har företaget vuxit, utvecklats och hittat sin egen nisch och stil. I sortimentet kan du genast se den genomgående stilrena looken bland snygga jackor i oljat tyg, moderiktiga kappor och trenchcoats samt trendsäkra jackor i quiltat tyg. Bland stilrena färger som marinblått, svart och ljusgrått, kan du enkelt kombinera din Barbour jacka med diverse kläder.

Oljerocken

Med en Barbour jacka som grund sätter du snabbt pricken över i:et i din outfit. Du kan antingen följa den sofistikerade stilen och matcha din Barbour jacka med ett par stiliga chinos, ett par pumps och en snygg skjorta. Dock blir det minst lika snyggt om du bryter av med ett par slitna jeans, sneakers och en polotröja. Förutom de rena linjerna i en Barbour jacka hittar du även utstickande detaljer. Barbours logga på jackornas bröst är en fin detalj som ger jackan det där lilla extra. Bli inspirerad av sortimentet och hitta en Barbour jacka som tilltalar dig.