Bertoni Herr Rea

1101 Följer Bertoni

Kategorier
Filter
Matchande produkter (91)
Sortera:

Billiga bertoni

Bertoni är kända för sina trendiga kostymer men sortimentet innehåller mycket mer. Skjortor, stickade plagg, ytterkläder och underkläder finns att komplettera med för den moderna mannen. Fokus ligger på trendighet och passform. Detta är skandinavisk kvalitet när det är som bäst.

Bertoni gör kostymer för den moderna mannen

Bertoni är det danska märket som tillverkat kostymer för män sedan 1972. Företaget startades av Palle Breckling som tillverkade och sålde byxor. Succén med Palles byxor gjorde att han snart utökade verksamheten till att innefatta även kavajer och skjortor i moderna snitt. Sedan dess har märket utvecklas och har gjort sig känt för att vara ett modernt och ungdomligt varumärke. Kostymen är inte längre ett plagg endast tillägnat medelålders affärsmän utan ses numera lika ofta på yngre, trendiga män. Vilken typ av man du än är så kan du iallafall räkna med att hitta kostymen på rea här.

Exklusiva plagg till bästa möjliga pris

Hur många kostymer genomsnittsmannen behöver är svårt att svara på men köper du dina kostymer på outlet så behöver du inte kompromissa. Kanske hittar du flera som passar din stil. Märkeskläder kan vara dyra och framförallt om vi talar om en snyggt skuren kostym eller skjorta. Så ta en titt på de olika modeller av kavajer, skjortor och byxor som finns i Bertonis sortiment, när du hittat något du gillar slussar vi dig vidare till rätt butik. Dina kläder visar vem du är, därför har vi gjort det enkelt för dig att hitta det du söker till bästa pris.