Carhartt wip Herr Rea

395 Följer Carhartt wip

Kategorier
Filter
Matchande produkter (577)
Sortera:

Billiga carhartt wip

Carhartt wip (work in progress) är en europeisk gren av det amerikanska klädmärket Carhartt som var ett av de första företagen i världen att tillverka arbetskläder. Märket hämtar sin inspiration från de ursprungliga arbetskläderna men med en design som mer inriktar sig mot street- och skateboardmodet.

Street-mode med Carhartt wip

Carhartt wip uppstod när man förstod att de slitstarka plaggen även kunde passa utmärkt för skateboardåkare. Den stilrena designen i arbetskläderna tilltalade dessutom skateboardåkarna och därför har ambitionen alltid varit att utgå från de ursprungliga basmodellerna men göra kläderna mer moderiktiga utan att för den sakens skull tappa det unika uttrycket i märket. Varje säsong presenteras en ny kollektion kläder och accessoarer för både kvinnor och män där den ursprungliga idén om att producera stryktåliga plagg kombineras med hög modemedvetenhet. Hos oss kan du i lugn och ro hitta dina favoriter av märket på rea.

Trendiga kläder till lågt pris

Med sin enkla och stilrena design passar Carhartt wip för dig som vill ge ett creddigt och medvetet intryck. Du hittar allt från mössor till T-shirts och jackor i deras sortiment. Märket vänder sig särskilt till de som gillar street-modet men passar även bra för dig som exempelvis bara vill ha en snygg t-shirt till jeansen. Märket står för kvalitet, hållbarhet och bekvämlighet så du kan vara säker på att dina plagg håller en längre tid. I vår outlet kan du hitta kläder från Carhartt till ett extra bra pris, så passa på att fylla upp garderoben med plagg som har en garanterat lång livstid såväl designmässigt som kvalitetsmässigt.