Carrera Herr Rea

522 Följer Carrera

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga carrera

Carrera är ett sportglasögonföretag som är döpt efter det som då ansågs som den tuffaste, längsta och snabbaste racingtävlingen i världen. Företaget grundades redan 1956 av Wilhelm Anger och hämtar då som nu den övergripande inspirationen från racingen. Ett par glasögon från märket garanterar dessutom teknisk innovation utöver det vanliga.

Carrera erbjuder inte bara glasögon

Teknisk innovation var och är fortfarande ett ledord från Carrera. Idag hittar du exempelvis en hopfällbar cykelhjälm i sortimentet. De producerar inte bara solglasögon, utan även glasögon speciellt utformade för exempelvis slalom och cykling. Du kan även hitta hjälmar för cykling, slalom eller racing. Den höga kvalitén och den snygga designen har medverkat till att märket inte bara har rönt stor succé inom sportvärlden utan även hos privatpersoner. Nu har företaget återlanserat några av sina klassiska modeller som på senare år har fått kultstatus för sin design. Dina favoritprodukter i märket hittar du på rea online hos oss.

För den stilmedvetna

I vår outlet hittar du kläder och accessoarer för den stil- och märkesmedvetne. Om du är sugen på en produkt ur Carreras sortiment så hittar du dem här till ett lägre pris. Carrera är för dig som vill gärna vill framhäva en sportig och klassisk stil, det är ett märke som andas klass och framåtanda. Om slalom, racing eller cykling är din sport så hittar du garanterat en produkt som är särskilt utformad efter just ditt intresse. Företagets passion för teknisk innovation lovar också hög kvalité och ger en god komfort.