Dockers Herr Rea

701 Följer Dockers

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga dockers

Dockers är en modern klassiker inom framförallt chinos. Sedan 1986 har företaget vuxit sig allt starkare inom kläder för framförallt män, men även kvinnor. Idag omfattar kollektionerna allt från de uppskattade chinosbyxorna till väskor, kavajer och slipsar. Du kan alltså skaffa dig en komplett garderob i den avskalade och rustika stil som varumärket erbjuder.

Dockers kollektioner har rustika rötter

Dockers har ett unikt formspråk som hämtar stor inspiration från traditionella arbetarkläder. Chinos och khakibyxor är plagg som ursprungligen togs fram för att vara beständiga mot väder och slitage. Precis som att jeans har tagit sig från arbetarkretsar till catwalks, är idag grövre kängor, flanellskjortor och khakikläder populära i breda samhällslager. Kollektionerna har ett rustikt och manligt uttryck som samtidigt bjuder på många stilrena detaljer. Genom att handla chinos på rea kan du köpa dessa genomarbetade och högkvalitativa kläder till mycket bra priser. Det behöver inte vara dyrt att ta del av marknadens främsta mode, så länge du handlar smart.

Hög kvalitet till låga priser

Genom att handla dina kläder på outlet kan du se till att få högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga priser. Genom att samla över 50 olika outlets och e-handlare gör vi det lättare och billigare för dig att köpa chinos och annat från Dockers och många andra av dina favoritmärken. Vi håller dig uppdaterad med aktuella reor och kampanjer, samt ser till att du alltid kan hitta just dina favoritkläder till riktigt bra priser. Genom att handla smart får du pengar över till fler plagg, eller helt andra nöjen som umgänge med vänner.