Eastpak Herr Rea

551 Följer Eastpak

Kategorier
Filter
Matchande produkter (434)
Sortera:

Billiga eastpak

Eastpak är ett varumärke för människor som lever i en modern stadsmiljö. Det är det första märket som kom med nya färger på väskor, ersatte de äldre väskorna med livfulla och härliga färger. Väskorna är stilrena, stora och små och passar alla tillfällen. Fokus läggs på stil och funktionalitet.

Eastpak -väskor av hög kvalitet

Märket Eastpak grundades 1952 och har sedan dess designat och lanserat väskor av hög kvalitet. Det var under 1976 som företaget blev större och slog till på den internationella marknaden. En av idéerna hade en av skaparna med sig från sin tid på högskolan, att studenterna inte bar portföljer utan andra väskor vilka företaget snabbt därefter började skapa. De stilfulla ryggsäckarna med en smidig dragkedja och extrafack är en av ikonerna. Väskorna har en vadderad rygg och axelremmarna har ett foder som skapar stabilitet och bekvämlighet. Väskor från detta varumärke håller länge och nu kan du handla dessa produkter på rea.

Eastpak rea och outlet

Eastpak erbjuder olika typer av väskor som bland annat handväskor, ryggsäckar och resväskor. Produkterna kommer i flera olika färger och bland kollektionerna finns väskor för alla tillfällen. Förutom klassiska ryggsäckar finner man även större modeller för utflykter och fritid. På Outletsverige.se hittar man ständigt rabatter och nya erbjudanden. Man kan få ännu bättre priser med våra rabattkoder. Man kan även bevaka varumärket för att inte gå miste om fina Eastpak produkter. Man får då tips och produkter från varumärket. Vårt mål är att ge våra kunder nätets bästa online outlet med kläder och accessoarer.