Fratelli rossetti Herr Rea

240 Följer Fratelli rossetti

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga fratelli rossetti

Den som känner till det italienska varumärket Fratelli Rossetti vet att det står för handgjorda läderprodukter av absolut förnämligaste kvalitet. Deras filosofi är att det inte finns någon maskin i världen som kan ersätta ögats och handens förmåga att skapa perfektion. Varje stycke läder som används är synat i detalj.

Familjen Fratelli Rossetti

Fratelli Rossetti är den inspirerande historien om ett litet italienskt familjeföretag som etablerades på 1950-talet. Barnen till grundaren Renzo Rosetti har fortsatt att föra familjetraditionen framåt och när man slog upp dörrarna till sin boutique på Madison Avenue i New York, var det den första italienska affärsrörelse som etablerat butik i de exklusiva kvarteren. De är kända för sina skor, men har även andra välgjorda läderprodukter. Man säljer väskor, handskar, bälten och plånböcker. Märket har även en begränsad kollektion med läderjackor och kappor. Allt tillverkat i handskuret läder av högsta kvalitet. Hos oss kan du fynda deras unika produkter på rea.

Italiensk exklusivitet till reducerade priser

Den som bär skor och accessoarer från Fratelli Rossetti signalerar diskret elegans och god smak. Produkterna finns i dam- och herrkollektioner och lämpar sig lika bra för en dag på kontoret, som på en bjudning eller utekväll. Det gedigna läderarbetet gör skorna bekväma och kvaliteten är på en nivå som garanterar att du har ett skodon som håller många år. Detsamma gäller deras bälten, plånböcker och ytterplagg. På vår outlet kan du fynda Sveriges bästa priser på Fratelli Rossetti och andra mycket exklusiva kläder. Du har alla reapriser och rabatter samlade på ett och samma ställe och kan spara tusenlappar när du shoppar.