Gant rugger Herr Rea

9795 Följer Gant rugger

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga gant rugger

Gant Rugger är en kollektion som klädmärket Gant utvecklade 2010. Rugger är en vintageinspirerad kollektion med en mer avslappnad attityd och den tar ett nytt grepp på varumärkets klassiska kläder. Det här är en avspänd, men ändå sofistikerad klädlinje med både herr- och damkläder.

Avslappnat men lyxigt med Gant Rugger

Gant har anor ända från 1940-talet och startade som ett renodlat familjeföretag. Genom decennierna har klädmärket vuxit enormt och har idag butiker över hela världen. Från början var kollektionerna mer konservativa och riktade in sig på en ekonomiskt och socialt väletablerad kundgrupp. Man har sedan dess infört mer vardagliga plagg i kollektionerna, men man kan generellt säga att kläderna varit för dem som har en lite mer strikt klädsmak. Nu har Gant kompletterats med Gant Rugger, som står för värden man normalt kanske inte förknippar med Gant. Här vill man helt klart förmedla en mer bohemisk, streetsmart stil. På vår outlet är de här plaggen alltid på rea.

Få mer Gant Rugger för pengarna

Om du identifierar dig med mer artistiska yrkeskategorier, som musiker, konstnärer och modeller passar Gant Rug dig som handen i handsken. Det är också en perfekt kollektion för dina lediga dagar, när du vill känna dig avslappnad men ändå snyggt klädd. Plaggen finns för både dam och herr. Vår outlet har kläder för dig som vill handla Gant Rug och andra märkesprodukter till de bästa tänkbara priserna. I vår onlinebutik samlar vi affärernas bästa erbjudanden på ett ställe, så du kan shoppa ditt favoritmode så billigt som det bara är möjligt.