Haglöfs Herr Rea

6344 Följer Haglöfs

Kategorier
Filter
Matchande produkter (5)
Sortera:

Billiga haglöfs

Det svenska företaget Haglöfs har en lång historia som hade sin början år 1914. På den här tiden tillverkade man endast ryggsäckar som sedan såldes lokalt. Idag är Haglöfs ett enormt varumärke för friluftskläder och friluftsprodukter. Från Haglöfs hittar du allt du behöver för väder och vind, exempelvis bekväma, snygga och komfortabla jackor i olika modeller. För våren är skaljackor perfekt att använda då de skyddar mot vind och regn samtidigt som de ändå är svala. Hos oss kan du köpa trendiga och funktionella kläder från Haglöfs, både till herr och dam. Välj bland ett varierat och stort sortiment fyllt med ytterkläder, toppar, byxor, skor och ryggsäckar.

Ut i naturen bara

Även om Haglöfs fokuserar på friluftskläder har plaggen en vass och trendig design som med fördel kan kombineras med andra kläder och stilar. Kör på en färgglad outfit med en snygg jacka från Haglöfs eller välj något mer nedtonat. Fördelen med kläder och skor från Haglöfs är att du enkelt kan skapa en outfit som både är bekväm, hållbar, snygg och trendig. Du behöver inte kompromissa eller välja design före komfort när du har Haglöfs. Få inspiration till nya outfits och nya äventyr med vårt stora sortiment av Haglöfs och hitta dina nya favoriter idag.

Haglöfs byxor

För dig som söker äventyr i skidbacken, på promenaden eller på bergsväggen, är Haglöfs byxor något att lita på. Haglöfs har under många år tagit fram byxor av hög kvalitet och med smarta och funktionella material. Du kan bland annat köpa byxor i tåligt Gore-Tex, perfekt för Nordens blöta och blåsiga väder. Beroende på vilka aktiviteter och sporter du ska utföra kan du välja bland olika sorters byxor från Haglöfs. Om du gillar att promenera kan ett par softshell byxor vara det bästa valet. Dessa byxor är både vind- och vattenavvisande och håller dig garanterat torr och bekväm. Förutom smarta material är Haglöfs byxor dessutom designade med smarta funktioner som många fickor, hängslen, ventilationsöppningar och mycket mer.

Praktiska byxor från Haglöfs

Haglöfs är kända för sin kvalitet men även för sin snygga design. Även om du ska ut och svettas på löpspåret eller ta dig ner för en skidbacke, är det ju roligt att vara bekväm och snygg. Här kan du välja bland ett stort utbud av Haglöfs byxor för både dam och herr. I sortimentet hittar du bland annat lila, gröna och röda byxor för diverse tillfällen. Sätt ihop din egen funktionella friluftsoutfit med Haglöfs byxor som grund.

Haglöfs jacka

För alla oss som älskar friluftslivet och att få vistas utomhus, är en Haglöfs jacka ett bra val. Haglöfs har alltid riktat in sig på idrottare och friluftsmänniskor som vill få ut det mesta av sin upplevelse. Med kvalitetskläder av slitstarka material, skön passform och många smarta funktioner, kan du alltid känna dig bekväm – oavsett om du vandrar, klättrar i berg eller åker båt. Haglöfs jackor är tillverkade för att klara av vårt nordiska klimat på bästa sätt. Eftersom regn och vind är vanliga inslag här i Norden, är en Haglöfs jacka vind- och vattenbeständig. Dessutom ska en Haglöfs jacka vara smart på det sättet att den ska värma när det är kallt och vara sval när det är varmt. Med ventilerande egenskaper kan du alltid vara varm och torr utan att känna dig instängd.

Stilren jacka för alla väder

För kallare årstider kan du enkelt hitta en Haglöfs jacka som har bra isoleringsförmåga och som dessutom är slitstark. Haglöfs använder sig ofta av Gore-Tex i sina plagg, något som bidrar till bättre hållbarhet. Med smarta funktioner som ventileringsfickor, smarta fack och sköna luvor, kan du utan tvekan hitta en Haglöfs jacka som passar just dina behov. Förutom funktion och kvalitet erbjuder Haglöfs även en snygg design. Stilen känns sportig och du kan välja bland snygga färger som lila, gult, blått och rött men även diskreta varianter i svart eller grått.