Happy plugs Herr Rea

770 Följer Happy plugs

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga happy plugs

Det svenska märket Happy Plugs har verkligen blivit en framgångssaga. Märket grundades 2011 och har sedan dess vuxit snabbt. Nu hittar du dessa färgglada headphones i mer än 70 länder och hittills har de sålt mer än 5 miljoner headphones till nöjda kunder.

Historien bakom Happy plugs

Allt började när grundaren Andreas Vural letade efter ett par färgglada headphones till sin flickvän. Han kunde inte hitta några att köpa så till slut målade han själv ett par. Både hans flickvän och hennes vänner älskade den färgglada presenten. Andreas insåg att det på marknaden saknades ett märke som gjorde designade headphones i bra kvalité och till bra pris. Vi är glada att han fyllde tomrummet och grundade Happy Plugs! Idag har sortimentet utökats och nu hittar du även skal till mobiler, högtalare och kablar i sortimentet. Letar du efter rea på produkterna så hittar du det hos oss.

Shoppa Happy Plugs hos Outletsverige.se

Vi har samlat alla butiker på en plats. Det gör att du kan handla alla dina favoritmärken hos oss. I vår outlet har vi de bästa priserna vilket gör att du både sparar pengar och tid när du väljer att shoppa hos oss. Vi är mycket stolta över att ha Happy Plugs i vårt sortiment och hoppas att du ska hitta en modell av headphones som du gillar. Passa på att titta på vårt stora urval av kläder. Vi har kläderna för alla tillfällen i livet och från alla populära designers.