Herschel Herr Rea

634 Följer Herschel

Kategorier
Filter
Matchande produkter (101)
Sortera:

Billiga herschel

Herschel erbjuder dig accessoarer och bärbar förvaring för allt från plånböcker, iPad-fodral till ryggsäckar i klassisk retrostil med en modern touch. Produkterna är tillverkade i hantverksmannamässig kvalitet med fina detaljer i slitstarkt material som håller år efter år, och åldras vackert under tiden.

Herschel - väskor och ryggsäckar i god kvalitet

Herschel har funnits sedan 2009 och skapades av bröderna Jamie och Lyndon Cormack och har sitt huvudsäte i Vancouver, Canada. De erbjuder accessoarer som väskor plånböcker och hattar med en retroflört tillbaka till de nordamerikanska och kanadensiska pälsjägarna och äventyrarna från förra seklet. Produkterna är därför skapade i klassisk stil med kraftiga tyger, äkta läder och remmar och spännen på väskorna i slittåligt material. Deras sortiment har betoning i naturnära färger och harmonierar fint tillsammans för att skapa hela kollektioner, som passar både damer och herrar. Ibland kan du fynda deras produkter på rea på outletsverige.se.

Herschel - tidlöst och praktiskt!

På vår outlet kan du finna massor med kläder och annat till reducerade priser från dina favoritvarumärken. På outletsverige.se så kan finner du dina favoritbutiker samlade på en och samma plats, här kan du i lugn och ro finna dina favoritplagg eller väskor till betydligt bättre priser. Och det bästa av allt - du kan göra allt detta på en och samma plats och slipper jaga fynden i butik efter butik! Just nu på vår rea kan du finna allt från väskor till kepsar från märket Herschel som är känt för sin klassiska stil på ryggsäckar.