Hestra Herr Rea

535 Följer Hestra

Kategorier
Filter
Matchande produkter (21)
Sortera:

Billiga hestra

Märket Hestra startades redan 1936 av en familj i orten med samma namn och i den småländska orter finns fortfarande märkets huvudkontor. När det gäller handskar har märket länge dominerat på marknaden. Design och utveckling av sina produkter gör de tillsammans med några av de bästa skidåkarna i världen.

Handskar från Hestra för ett aktivt friluftsliv

Hestra gör handskar för skidåkning, friluftsliv och fritidsaktiviteter. Med hjälp av äventyrare och skidåkare tar de fram handskar som ska klara alla aktiviteter. Märket har blivit mycket populärt och du kan köpa deras handskar i mer än 30 länder. Självklart håller handskarna hög kvalité och är gjorde i riktigt bra material. I sortimentet hittar du handskar för tuffa aktiviter som bergsklättring och Vasaloppet men även handskar för barnfamiljen. Visste du att de även gör handskar till hantverkare och stridspiloter? När du köper ett par handskar från märket kan du vara säker på att de är framtagna av experter. Vi har de populära handskarna på rea.

Shoppa Hestra på outletsverige.se

Planerar du ett äventyr? I så fall kommer du hitta ett par handskar från Hestra som kommer att passa dig oavsett om du ska ut och paddla kajak eller åka skidor. Vi har samlat alla butiker på en plats. Det gör att du kan shoppa till de bästa priserna i vår outlet. Du kommer hitta alla dina favoritmärken hos oss och allt du behöver för både vardag, fritid och nöjen. Passa på att spana in våra kläder när du köper dina handskar. Vi har allt du behöver för ditt nästa äventyr.