Himla Herr Rea

132 Följer Himla

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga himla

Himla har kommit att bli ett känt varumärke som står för utomordentlig kvalitet inom hemtextilier.De använder sig bara av naturmaterial och till stor procent linne. Hos oss på outletsverige.se kan ni hitta ett urval av deras snygga produkter och dessutom till överraskande låga priser.

Himla står för kvalitet

Linnelakan ger en skön och luftig känsla och dessutom är de svala på sommaren och värmer på vintern. Det svenska varumärket Himla erbjuder sköna handdukar som lyfter ditt badrum, vackra dukar som passar för de finaste dukningar, gardiner och mycket annat inom hemtextil. Deras koncept står för kvalitet, färgkoordination och formgivning. Företaget grundades 1990 och den nuvarande ägaren tog över verksamheten 1996. I produktionen använder man sig mestadels av linne men även bomull, silke och ull förekommer. Hos oss på outletsverige.se kan ni hitta ett urval av deras sortiment på rea.

Ett bra val av hemtextilier

Du som är intresserad av heminredning och vill ha kvalitet både vad gäller lakan, kökshanddukar, gardiner, plädar och andra hemtextilier gör ett bra val genom att välja Himla. För den matlagningsintresserade finns även förkläden i utmärkt kvalitet . Förutom att det skyddar dina kläder är det både hållbart och snyggt. Genom att köpa deras produkter genom vår outlet hittar du dem till fantastiskt låga priser. Med flera kvalitetsbutiker samlade på samma plats blir det lätt för dig att shoppa och hitta det du är ute efter utan att springa från butik till butik.