Ipanema Herr Rea

9 Följer Ipanema

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga ipanema

Många associerar Brasilien med vackra stränder, mycket färger och glada människor. Från Brasilien kommer det färgstarka märket Ipanema. Namnet har man tagit från en strand som ligger i södra Rio de Janerio. Stranden och området runt stranden är känt för sin elegans och ett rikt socialt liv.

Snygga flip flops och sandaler hos Ipanema

I Brasilien är Ipanema det hetaste märket när det gäller flip flops och sandaler. Vi förstår varför märket har blivit så populärt och stort. I deras sortiment hittar du skor som är sköna att ha på sig, har vacker och färgrik design plus att de är återvinningsbara. Märket har sedan 2002 ett samarbete tillsammans med Gisele Bündchen som har blivit väldigt lyckat. Varje år släpper man kollektioner som är inspirerade av det vackra Brasilien och det är lätt att hitta favoriter i varje kollektion. Hos oss på Outlet Sverige hittar du deras snygga skor på rea.

Shoppa Ipanema hos Outlet Sverige

Vi på Outlet Sverige vill att du ska hitta de bästa priserna på dina favoritmärken hos oss. Därför har vi samlat alla butiker på en plats. Genom att shoppa på vår hemsida kommer du att spara både pengar och tid. Självklart hittar du ett brett utbud av flip flops och sandaler från Ipanema i vårt sortiment. Vi har också kläder som perfekt kommer att matcha dina nya strandskor. Vi har allt som behövs för den perfekta looken på stranden. Allt från badkläder, saronger, hattar och skor. Välkommen som kund hos oss!